Zomervakantie

Vandaag is de zomervakantie begonnen. Het team van de Larense Montessorischool wenst alle kinderen en ouders een heel fijne vakantie toe! Het nieuwe schooljaar begint op maandag 18 augustus. De jaarkalender voor het komend schooljaar staat in de nieuwsbrief van 4 juli. U kunt deze openen door hier te klikken.


Musical groep 8

In de laatste schoolweek presenteren de achtste groepers ieder jaar hun musical. Dit jaar was het thema 'Dertien in een dozijn'. Wekenlang hebben de kinderen met meester Koos, juf Marina en juf Leonie aan dit project gewerkt. Eerst kozen zij een thema en kon ieder kind zijn/haar voorkeur voor een optreden opgeven. Daarna hebben de kinderen samen met meester Koos de musical geschreven. En op de achtergrond werkten vele ouders aan het maken van de kostuums, het geluid en de decors. En toen was de dinsdagavond aangebroken. Zenuwen gierden door de kelen. Het was een fantastisch optreden. Wat zijn de kinderen, met hun begeleiding, tot ontzettend veel in staat! Heel veel complimenten!

Meer nieuws
 

Informatiebijeenkomsten nieuwe kinderen

Gelukkig is er heel veel belangstelling voor de Larense Montessorischool. Veel ouders willen hun kind graag op onze school plaatsen. Helaas is er niet voor iedereen plaats. Wij willen namelijk ook dat het unieke karakter van de school bewaard blijft en dat kan het beste binnen het huidige gebouw en terrein. Dit betekent dat wij voor de jongste kinderen een wachtlijst hanteren en jammer genoeg regelmatig ouders moeten teleurstellen.

 

Voor belangstellende ouders organiseren wij regelmatig informatiebijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders die overwegen hun kind op onze school aan te melden. Tijdens deze bijeenkomsten wordt een beeld gegeven van de onderwijspraktijk op de Larense Montessorischool. Vanzelfsprekend is er ook ruimte om eventuele vragen te stellen. Aansluitend wordt u een rondleiding door de school aangeboden en nemen we een kijkje in de verschillende groepen.

 

Voor potentiële ouders organiseren wij regelmatig informatiebijeenkomsten. In het schooljaar 2013-2014 staan deze gepland op de volgende donderdagen, telkens van

13:00 uur tot 14:30 uur:

 

5 september 2013
3 oktober 2013
7 november 2013
16 januari 2014
13 februari 2014
13 maart 2014
10 april 2014 (bijeenkomst vervalt)
15 mei 2014
12 juni 2014

 

U moet zich hiervoor wel vooraf aanmelden. Dat gaat het gemakkelijkst per e-mail naar , waarbij wij u vragen de geboortedatum/data van uw kind(eren) te vermelden, de gewenste plaatsingsdatum en uw telefoonnummer.

Na het bijwonen van een informatiebijeenkomst kunt u desgewenst uw kind aanmelden voor de school. Dat betekent dan helaas niet dat uw kind daarmee ook automatisch geplaatst kan worden.