Circusdag

Vandaag was er circus op de LMS! Met de kinderen als artiesten en de ouders als het hooggeëerd publiek. Voordat de voorstelling kon beginnen, moest er natuurlijk eerst goed geoefend worden. De kinderen maakten eerst kennis met de acts: jongleren, fietsen op een eenwieler, lopen op een bal, koorddansen, oefeningen in de trapeze, enzovoort. Om zich daarna te specialiseren in één act. En daarna de voorstelling. Het was een groot feest, of om de woorden van een kind te gebruiken: "Dit was de leukste dag van het jaar!". En dat is te zien op de foto's (klik hier)!

Kinderen maken films

Voor het vierde jaar op rij gingen de kinderen de afgelopen periode met Koos aan de slag met het maken van films. Dit jaar kon ieder groepje een film maken over een liedje-verhaal, een documentaire of een optreden van de schoolband. De komende weken bepalen leerlingen en leerkrachten welk filmpje de Oscar gaat winnen voor. Er zijn drie categorieën; Beste film, Beste Jongen, Beste Meisje. De uitreiking van de Oscars en de vertoning van de beste vijf films vindt eind april plaats. U kunt alle films bekijken door hier te klikken.


Meer nieuws
 

Kennismakingsbijeenkomsten nieuwe ouders

Gelukkig is er heel veel belangstelling voor de Larense Montessorischool. Veel ouders overwegen hun kind op onze school aan te melden. Voor deze ouders organiseren wij regelmatig kennismakingsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u een beeld van de onderwijspraktijk op de Larense Montessorischool. Vanzelfsprekend is er ook ruimte om eventuele vragen te stellen. Aansluitend krijgt u een rondleiding door de school en nemen we een kijkje in de verschillende groepen.

 

De kennismakingsbijeenkomsten zijn op verschillende donderdagmiddagen, verspreid over het schooljaar. In onze jaaragenda vindt u de data van de bijeenkomsten. 

U bent van harte welkom een kennismakingsbijeenkomst bij te wonen. Wij ontvangen uw aanmelding graag per mail: . Vermeldt u a.u.b. in uw mail de geboortedatum/data van uw kind(eren), de gewenste plaatsingsdatum en uw telefoonnummer.

Na het bijwonen van een kennismakingsbijeenkomst kunt u uw kind aanmelden voor de school. Aangezien wij in een maximum stellen aan de groepsgrootte, betekent een aanmelding helaas niet dat uw kind ook automatisch geplaatst kan worden.