Gedichtenwedstrijd

Op de LMS is de gedichtenwedstrijd traditioneel een onderdeel van de Kinderboekenweek. Kinderen uit alle groepen doen mee om goed en origineel een gedicht voor te dragen. De kinderen uit de groepen 1/4 mogen daarvoor een bestaand gedicht gebruiken; de oudere kinderen maken zelf hun gedichten. Ook dit jaar deden weer veel kinderen hun best. Met prachtige voordrachten als resultaat! 

Opening Kinderboekenweek

Vandaag is de Kinderboekenweek gestart. Ook op de LMS. Het thema voor 2014 is feest. En dat is niet aan dovemansoren. Alle klassen hadden in de speelzaal een opening waarin eerst een gesprek plaatsvond over lezen en boeken. En daarna barstte het feest los. Met zang en dans (kik hier voor een impressie)! In de klassen lieten veel kinderen eigen feestboeken zien. En groep 5/6 ging ten slotte ook nog naar de Johanneskerk voor een presentatie van Harm de Jonge; de schrijver van het kinderboekenweekgeschenk!

Meer nieuws
 

Kennismakingsbijeenkomsten nieuwe ouders

Gelukkig is er heel veel belangstelling voor de Larense Montessorischool. Veel ouders overwegen hun kind op onze school aan te melden. Voor deze ouders organiseren wij regelmatig kennismakingsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u een beeld van de onderwijspraktijk op de Larense Montessorischool. Vanzelfsprekend is er ook ruimte om eventuele vragen te stellen. Aansluitend krijgt u een rondleiding door de school en nemen we een kijkje in de verschillende groepen.

 

De kennismakingsbijeenkomsten zijn op verschillende donderdagmiddagen, verspreid over het schooljaar. In onze jaaragenda vindt u de data van de bijeenkomsten. 

U bent van harte welkom een kennismakingsbijeenkomst bij te wonen. Wij ontvangen uw aanmelding graag per mail: . Vermeldt u a.u.b. in uw mail de geboortedatum/data van uw kind(eren), de gewenste plaatsingsdatum en uw telefoonnummer.

Na het bijwonen van een kennismakingsbijeenkomst kunt u uw kind aanmelden voor de school. Aangezien wij in een maximum stellen aan de groepsgrootte, betekent een aanmelding helaas niet dat uw kind ook automatisch geplaatst kan worden.