Wat is jouw naam?

De kinderen van groep 7/8 zijn het schooljaar begonnen met een tekenopdracht waarbij ze hun eigen naam moeten "schrijven". Eerst nadenken over het ontwerp, dan schetsen en ten slotte aan de slag. Binnen of buiten, dat maakt niet uit. Op de foto's is wel te zien dat de opdracht serieus wordt opgevat! We zijn benieuwd naar de eindproducten!

Schoolkamp groep 5/6

Afgelopen donderdag en vrijdag zijn de groepen 5/6 op kamp geweest naar de Soesterduinen. De kinderen hebben het geweldig naar hun zin gehad. Met elkaar, met de prachtige omgeving en met het heerlijke weer. Zij vermaakten zich met hutten bouwen, balspelen, verstoppertje, spelletjes in het bos en natuurlijk de bonte avond. Een groot succes, mede dankzij de hulp van fantastische hulpouders! Klikt u hier voor het bekijken van het fotoalbum.

Meer nieuws
 

Kennismakingsbijeenkomsten nieuwe ouders

Gelukkig is er heel veel belangstelling voor de Larense Montessorischool. Veel ouders overwegen hun kind op onze school aan te melden. Voor deze ouders organiseren wij regelmatig kennismakingsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u een beeld van de onderwijspraktijk op de Larense Montessorischool. Vanzelfsprekend is er ook ruimte om eventuele vragen te stellen. Aansluitend krijgt u een rondleiding door de school en nemen we een kijkje in de verschillende groepen.

 

De kennismakingsbijeenkomsten zijn op verschillende donderdagmiddagen, verspreid over het schooljaar. In onze jaaragenda vindt u de data van de bijeenkomsten. 

U bent van harte welkom een kennismakingsbijeenkomst bij te wonen. Wij ontvangen uw aanmelding graag per mail: . Vermeldt u a.u.b. in uw mail de geboortedatum/data van uw kind(eren), de gewenste plaatsingsdatum en uw telefoonnummer.

Na het bijwonen van een kennismakingsbijeenkomst kunt u uw kind aanmelden voor de school. Aangezien wij in een maximum stellen aan de groepsgrootte, betekent een aanmelding helaas niet dat uw kind ook automatisch geplaatst kan worden.