Oscaruitreiking

Dit jaar hebben alle kinderen van groep 3 t/m 8 tijdens het filmproject in groepjes films gemaakt over een liedje-verhaal, een documentaire of een optreden van de schoolband. U kunt alle films bekijken door hier te klikken.

Vandaag was de climax; de uitreiking van de Oscars. Er waren drie categorieën: beste film, beste jongen, beste meisje. Alle kinderen zaten in de speelzaal toen twee kinderen de enveloppen openden. Onder luid gejuich werden de winnaars bekend gemaakt. Gefeliciteerd!


Schooltuin

De kinderen van groep 3/4 zijn deze week begonnen met werken in de moestuin onder leiding van Lionne Boelsma. Ze hebben pluksla, radijs en Afrikaantjes gezaaid.  Ook hebben ze de grond losgemaakt en onkruid verwijderd. Ze hebben er erg van genoten.

Volgende week gaan de kinderen muntplantjes in de grond zetten. Die hebben ze eerst in de klas goed verzorgd zodat er voldoende wortels aan zitten. Ook worden er courgettes en tomatenplanten geplant.​ 

Meer nieuws
 

Kennismakingsbijeenkomsten nieuwe ouders

Gelukkig is er heel veel belangstelling voor de Larense Montessorischool. Veel ouders overwegen hun kind op onze school aan te melden. Voor deze ouders organiseren wij regelmatig kennismakingsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u een beeld van de onderwijspraktijk op de Larense Montessorischool. Vanzelfsprekend is er ook ruimte om eventuele vragen te stellen. Aansluitend krijgt u een rondleiding door de school en nemen we een kijkje in de verschillende groepen.

 

De kennismakingsbijeenkomsten zijn op verschillende donderdagmiddagen, verspreid over het schooljaar. In onze jaaragenda vindt u de data van de bijeenkomsten. 

U bent van harte welkom een kennismakingsbijeenkomst bij te wonen. Wij ontvangen uw aanmelding graag per mail: . Vermeldt u a.u.b. in uw mail de geboortedatum/data van uw kind(eren), de gewenste plaatsingsdatum en uw telefoonnummer.

Na het bijwonen van een kennismakingsbijeenkomst kunt u uw kind aanmelden voor de school. Aangezien wij in een maximum stellen aan de groepsgrootte, betekent een aanmelding helaas niet dat uw kind ook automatisch geplaatst kan worden.