Groep 4 en 5 naar gastles Verkeerspleinen

Vandaag zijn de kinderen uit de groepen 4 en 5 naar Plein 1945 gegaan voor een gastles over verkeer. Op het plein stond een groot circuit opgesteld. Onder leiding van drie deskundigen konden de kinderen de regels die zij in de klas hebben geleerd in de praktijk toepassen. Voorrangsregels werden geoefend op een "verkeersplein" en in een echte vrachtwagen konden de kinderen ervaren wat een dode hoek is. En hoe je daar als fietser mee om moet gaan. Heel leuk, heel leerzaam!

Kunstavond

Op de donderdagavond voor de herfstvakantie hadden we, net als vorig jaar, de kunstavond. In de hele school werden kunstvoorwerpen van kinderen tentoongesteld en waren mensen "kunstig" bezig. In alle lokalen waren voorwerpen te zien, inclusief de levende schilderijen die onder leiding van Koos waren gemaakt. Het zag er allemaal prachtig en creatief uit. Daarnaast droegen kinderen hun (zelfgemaakte) gedichten voor. Er heerste een heerlijke sfeer in de school. En als de opkomst een graadmeter is voor succes, dan kan er gerust gesproken van een doorslaand succes! Klik hier voor meer foto's.

Meer nieuws
 

Kennismakingsbijeenkomsten nieuwe ouders

Gelukkig is er heel veel belangstelling voor de Larense Montessorischool. Veel ouders overwegen hun kind op onze school aan te melden. Voor deze ouders organiseren wij regelmatig kennismakingsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u een beeld van de onderwijspraktijk op de Larense Montessorischool. Vanzelfsprekend is er ook ruimte om eventuele vragen te stellen. Aansluitend krijgt u een rondleiding door de school en nemen we een kijkje in de verschillende groepen.

 

De kennismakingsbijeenkomsten zijn op verschillende donderdagmiddagen, verspreid over het schooljaar. In onze jaaragenda vindt u de data van de bijeenkomsten. 

U bent van harte welkom een kennismakingsbijeenkomst bij te wonen. Wij ontvangen uw aanmelding graag per mail: . Vermeldt u a.u.b. in uw mail de geboortedatum/data van uw kind(eren), de gewenste plaatsingsdatum en uw telefoonnummer.

Na het bijwonen van een kennismakingsbijeenkomst kunt u uw kind aanmelden voor de school. Aangezien wij in een maximum stellen aan de groepsgrootte, betekent een aanmelding helaas niet dat uw kind ook automatisch geplaatst kan worden.