Presentatie muziekproject

De afgelopen weken hebben alle kinderen op de LMS tijdens de muzieklessen kennis gemaakt met instrumenten. In de speelzaal klonken regelmatig klanken van instrumenten waarop kinderen les kregen. Vandaag was de climax; samenspel voor de ouders. Indrukwekkend wat het resultaat van een paar weken oefenen is. Zeker als men zich realiseert dat het niet eenvoudig is om een zuivere klank te krijgen uit bijvoorbeeld een klarinet of een viool! Klikt u hier voor een korte impressie.

"Technisch koken"

Kinderen uit iedere groep koken regelmatig in de schoolkeuken voor de kinderen uit hun eigen klas. Groep 5/6 maakte vandaag ijs. Met behulp van zout. Hoe dat kan, hoe dat werkt? Dat leren zijn aanstaande vrijdag tijdens de technieklessen. Vandaag was het natuurlijk uiteindelijk smikkelen geblazen!

Meer nieuws
 

Kennismakingsbijeenkomsten nieuwe ouders

Gelukkig is er heel veel belangstelling voor de Larense Montessorischool. Veel ouders overwegen hun kind op onze school aan te melden. Voor deze ouders organiseren wij regelmatig kennismakingsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u een beeld van de onderwijspraktijk op de Larense Montessorischool. Vanzelfsprekend is er ook ruimte om eventuele vragen te stellen. Aansluitend krijgt u een rondleiding door de school en nemen we een kijkje in de verschillende groepen.

 

De kennismakingsbijeenkomsten zijn op verschillende donderdagmiddagen, verspreid over het schooljaar. In onze jaaragenda vindt u de data van de bijeenkomsten. 

U bent van harte welkom een kennismakingsbijeenkomst bij te wonen. Wij ontvangen uw aanmelding graag per mail: . Vermeldt u a.u.b. in uw mail de geboortedatum/data van uw kind(eren), de gewenste plaatsingsdatum en uw telefoonnummer.

Na het bijwonen van een kennismakingsbijeenkomst kunt u uw kind aanmelden voor de school. Aangezien wij in een maximum stellen aan de groepsgrootte, betekent een aanmelding helaas niet dat uw kind ook automatisch geplaatst kan worden.