Maandtheater bovenbouw

Het maandtheater; voor de één een hoogtepunt van het jaar, voor een ander een enorme uitdaging. Uiteindelijk gaan veel kinderen het podium op. Om hun kunsten te vertonen. En wat blijkt? Iedereen krijgt na afloop een luid applaus en eventueel tussendoor ook nog ondersteunend gejuich. Dit keer werden alle stukjes op professionele wijze aangekondigd door Vienna en Aernout. Benieuwd? Voor een korte impressie klikt u hier.

Oscar uitreiking

De afgelopen tijd hebben de kinderen uit de groepen 3 t/m 8 stop-motion filmpjes gemaakt. Als u hier klikt kunt u de resultaten nogmaals bekijken. Na de montage van de filmpjes zijn ze in alle klassen bekeken. Ieder kind heeft daar gestemd op zijn/haar favoriete filmpje. Vandaag werden in de kuil de winnaars bekend gemaakt. De spanning was om te snijden. Eerst werden de genomineerden bekend gemaakt en toen werden achtereenvolgens de bronzen, zilveren en gouden Oscar uitgereikt. En afsluitend was er natuurlijk groot applaus voor alle kinderen. Want alle filmpjes waren stuk voor stuk juweeltjes!

Meer nieuws
 

Kennismakingsbijeenkomsten nieuwe ouders

Gelukkig is er heel veel belangstelling voor de Larense Montessorischool. Veel ouders overwegen hun kind op onze school aan te melden. Voor deze ouders organiseren wij regelmatig kennismakingsbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u een beeld van de onderwijspraktijk op de Larense Montessorischool. Vanzelfsprekend is er ook ruimte om eventuele vragen te stellen. Aansluitend krijgt u een rondleiding door de school en nemen we een kijkje in de verschillende groepen.

 

De kennismakingsbijeenkomsten zijn op verschillende donderdagmiddagen, verspreid over het schooljaar. In onze jaaragenda vindt u de data van de bijeenkomsten. 

U bent van harte welkom een kennismakingsbijeenkomst bij te wonen. Wij ontvangen uw aanmelding graag per mail: . Vermeldt u a.u.b. in uw mail de geboortedatum/data van uw kind(eren), de gewenste plaatsingsdatum en uw telefoonnummer.

Na het bijwonen van een kennismakingsbijeenkomst kunt u uw kind aanmelden voor de school. Aangezien wij in een maximum stellen aan de groepsgrootte, betekent een aanmelding helaas niet dat uw kind ook automatisch geplaatst kan worden.